Return to site

Winnaar: Krijgkunst

And the winner van de Awesome Pitchavond van 21 maart is: Krijgkunst, van Niels Mud! Houd ons in de gaten voor de laatste ontwikkelingen over dit awesome project! Dank aan Qlubhouse voor het beschikbaar stellen van hun awesome locatie!

Motivatie:

Krijgkunst is een kunst weggeef project. Het doel is om de stad vol te zetten met ingelijste kunstwerkjes en een deel van de werken persoonlijk uit te delen Samen met een groep van ongeveer 10 kunstenaars willen we ongeveer 250-350 werken maken. Deze werken maken we in oplage doormiddel van zeefdruk. Hiervoor werken we samen met John Dohmen, die zijn atelier en expertise beschikbaar stelt. Niet alle meewerkende kunstenaars zijn bekend met het zeefdrukken en dus zal dit voor hen ook leerzaam zijn.

Fotograaf Marieke Plasier gaat het project vastleggen. Iedere kunstenaar houdt een paar van zijn/haar zeefdrukken, welke we vervolgens gaan tentoonstellien bij café Berlijn.

De inspiratie voor het project komt onder andere van de Londonse kunstenaar Adam Neate, die nog altijd zijn werken op straat neer zet.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly