Return to site

Het NOS nieuws halen is awesome

Het project van Ro-Nalt Schrauwen haalde het landelijke nieuws!

Geen sigaretten, maar sieraden, schilderijtjes en gedichten uit de automaat. In landen als Duitsland en de Verenigde Staten zijn ze er al. Art-o-maten, oftewel oude sigarettenautomaten waar voor een klein bedrag kunst uit komt. Morgen verschijnt er voor het eerst één in Nederland, op initiatief van kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen.

"Ik zag ze zelf voor het eerst in Potsdam", vertelt Schrauwen. Daar heb ik een kunstpakje getrokken. Toen dacht ik: dat is geweldig, dat wil ik ook gaan doen." Met anti-roken had dat niets te maken. "Ik heb zelf ook nog gerookt."

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly