Return to site

Awesome Trustee: Bart Naber

Even voorstellen!

Volgende week woensdag vindt alweer de zesde pitchavond plaats van de Awesome Foundation Tilburg! 20 trustees bepalen welke inzending € 1000,- wint. Maar wie zijn die awesome trustees eigenlijk? Even voorstellen: Bart Naber.

Wie ben je?
Ik ben Bart Naber, 25 jaar en eigenaar en bedenker van OTSO, de “tinder” voor bedrijven en werkzoekenden.

Waarom ben je trustee geworden van de Awesome Foundation Tilburg?
Ik vind het mooi om bijna onmogelijke toffe ideeën doorgang te kunnen geven en zo Tilburg op de kaart te zetten. Ik draag graag mijn steentje bij en zeker als het gaat om personen die anders denken en die dat dan ook nog eens uit durven te voeren!

Wat voor ideeën of pitches maken bij jou hemeeste kans om jouw stem te krijgen? 
Ideeën die Tilburg minder grijs en grauw maken. Denk bijvoorbeeld aan aansprekende street art, waar je, als je naar Tilburg komt, perse heen wilt. Zo ben ik een fan van de street art in Penang, of de ‘Graffiti street’ in Gent, dat wil je gezien hebben.

Wat is volgens jou echt awesome aan Tilburg?
Echt Awesome aan Tilburg is de veelzijdigheid van de stad, de vele evenementen, topsport en daarnaast het ons kent ons gevoel. Zo is er elke week voor iedereen wel iets te doen, het maakt en houdt de stad divers en levendig.

Wat vind je niet zo awesome aan Tilburg?
Het winkelgebied van Tilburg, het is kaal en straalt weinig sfeer uit, ook de leegstand werkt hier niet aan mee. Er gaat wel veel veranderen en het gebied wordt uitgebreid, maar liever loop ik door het dwaalgebied met de mooie historische panden en zijstraatjes die het knus maken.

Waarmee zouden we Tilburg nog meer awesome kunnen maken?
Een kunstroute die Tilburg kleur geeft en echt op de kaart zet. Hoe gaaf is het als mensen hier foto’s van maken en dat op verschillende social media plaatsen. Het effect “daar moet je zijn geweest” zou Tilburg echt Awesome maken!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly